Fralla delux

Idag ska jag och Midas på frallaträff på i20. :)
Kul att träffa andra korviga söta bulldoggs :)

Igår blev det en spontantur till en Hellbilly Jokerspelning och det var svinbra som vanligt ;D

Snart är det inte så länge kvar innan vi tuffar iväg på en liten minisemester och firar Morgans kommande födelsedag!
:)


Nu frukost - rostade mackor & O'boy framför ett avsnitt av Arkiv X!


Snooz

Härligt sällskap.. ;P
Mogge hobbyjobbar ikväll så Petra är här, vi har ätit pizza och ska se Desperat Housewives. Men nu ligger hon huvud mot huvud med Midas och snarkat ikapp med mästersnarkarn.. :D
Sötkorvar.


Ribz

Moster Josse har vart här idag, hon hade gjort älgrevbenspjäll, tunna & tjocka fläskribz som vi mumsade på ihop med en potatis&morotsgratäng gjort i min matberedare som jag fick i födelsedagaspresent :)

Imorgon åker vi upp till mormor i Kvarnsvedjan för att ställa bort blåForden. :(
Vill inte riktigt än... Men det är väl ofrånkomligt, har ju inga vinterdäck till den. Än... ;D
Och Mogge väntar på tid för att regbesiktiga Dodgen, kanske man hinner brumma fram med den i höst :)


Älgincidenten

Jamenvisst, vi var ju på födelsedagsmaskerad x3 förra helgen och det var som vanligt hemskt trevligt när man är med dessa människor :) Orkar inte hämta kabeln till iphonen för att föra över korten, gör det en annan dag.. Men det var kul iallafall :) Och snälla Apan och Malin som komme förbi i rättan tid när typ alla andra hade åkt - så vi fick skjuts med dom in till stan och till Petras lägenhet där jag väntade på min skjuts till Hörnefors :) Morgan åkte hem tidigare men tur jag har Petraplutt!


I veckan som gått har vi gjort ett ryck här hemma och dammsugit, skurat golvet, klippt gräset (till hälften, sen dog maskinen...), tvättat och Mogge städade garaget så vi kan ställa ner bilen där på natten så den är varm & gossig på morgonen ;)


För två veckor sen åkte jag och Petra till Bjurholm för att hämta Frida som vart på nåt på värdshuset där, vi skulle skjutsa henne till stan.
Och då körde vi vägen via Nordmaling vilket inte är en sådär stor och bred och välupplyst väg direkt. Vi brummade på i godan ro då vi passerar ett krön kombinerad sväng när en stor älg står på vägen, på mötande fil, och velar om vars han ska gå.
Jag bromsar hårt och hade det vart halkigt hade vi fått demontera älgen från kupén, men det gick bra. När vi väl stod stilla några meter framför älgen så lubbade den över vägen, när den var mitt framför oss gav jag den ett tut som straff. Han blev rädd, rätt åt honom. För det blev vi också!
Inbromsningen blev så hård att buren med Midas i åkte fram och slog i ryggstöden på baksätet och Petra tjöt - vilket är förståeligt. Iallafall så har Midas efter detta inte vilja åka buren i Mondeon.
Alla andra bilar går bra, både när han sitter i bur och när han sitter i knäet/är lös i skuffen/sitter på golvet och sätet fram. Men just i Mondeon blir han gnyig & gnällig och flåsar.
Misstänker att efter älgincidenten så har han fått nån hemskt minnesbild, även fast han inte gjorde illa sig så var det säkert traumatiskt med att från att ligga och sova dunka fram i ryggstödet ackompanjerat till skrik. Håller på att arbeta bort detta, sakta men säkert går det bra.
Men känns så tråkigt eftersom han alltid åkt bil utan problem, bara somnat på en gång.
Det ska gå igen! :)



Ikväll ska vi på garagefest i Bygdeå, Lucky Eights årliga. Brukar alltid vara trevligt!
Både Emil och Christian ska med - hurra! Var längensen man umgicks med dom :)
Ska även möta upp Anniqa och Fredrik som man inte heller träffar så ofta :)

Bilder från Lucky Eight festen tidiger år:
(Ja, det är kattmat på skorporna. Det bara blev så)







Sis

Nu är syster här och vi ser Outsider på kanal 5. Älskad såna program :)
Snart Desperate Housewives!

När vi komme hem ikväll kikade Ylva förbi med sin fralla Siri och eng bulldog Evita, så vi gick på en promenad och doggarna fick springa av sig :)
Det är så roligt att se dom tillsammans och hur dom busar med varann.
Frallor måste ju va den bästa rasen och bannemig om inte Midas är den bästa hunden! Iaf för mig ;)


Jamen!

Imorgon ska jag färga håret. Pjuh, brukar kunna va ett jävla jätteprojekt med denna lejonman på knoppen.

Kan ju ta och lägga upp lite bilder om vad som hänt sen sist!



For en sväng till Haparanda för att byta bort Oldsmobjucken mot en fränjävla pickis!



Okej men nu måste jag surfa vidare och göra annat nyttigt :)

Work work

Är på jobbet, har lunch. Tiden går långsamt men snart är det maskerad! Det kommer bli roligt :) Beställde Mogges outfit och en detalj till Petras i måndags och nu fick jag ett sms om att det finns att hämta på Ica i Hörnefors :)
Ska även fara och reka med Petra i eftermiddag :)


Tröttsamt

Gårdagen var ingen höjdardag.. Blöh.

Ska på maskerad nästa helg, världens bästaste Seb, Frida och Linnea har fyllt år så dom har slagit ihop allt till en jättemaskersfest :)
Först tänkte jag och Petra va Judit & Judit från comhemreklamen, men det blev inte så till slut. Nu ska jag istället på Army Shop i veckan och kolla. Måste även färga håret. Men vi är ju aldrig hemma känns det som :( och huset ska ju göras i ordning för vinter också.. Känner mig stressad delux...


Hjälpsam typ!

Morgan & Midas spelar tvspel ;)


Vaken!

Idag ska vi till mormor och byggare bobba ihop golvet i ladan, så bilarna har nånstans att stå i vinter :) Fast Mogge lär väl vara Byggare Bob och jag mer Arga Snickarn... :P


RSS 2.0