TGIF

Äntligen fredag. Veckorna går som bekant i en hiskelig fart nu för tiden.
Ikväll ska smulPetra hänga med mig och Midas, för Mogge och Seb ska spränga en van dom köpt. Imorgon tuffar vi upp till morfar för han fyller ju år! :)

Sitter i bilen på Skolgatan och väntar på Petris, som slutar typ nu. Mumsar även på lite goofika som Frida bakat och skickat med Morgan. Meeeegasmaskigt! ^^


PremiäÄär!

Äntligen (ÄNTLIGEN!) har dom släppt en app från blogg.se. Jaja, det är väl kanske bättre sent än aldrig. Antar jag.

Igårkväll preimärvar jag, Petra och Midas på hundcafeet Skallet som ligger vid Konsum på Haga. Skönt att det är nära morsan. Det var himla trevligt, men tyvärr har dom bara kvällsöppet en kväll i veckan. Tanken är att fara dit varje onsdagkväll nu ett tag och träna Midas på att vara passiv med andra hundar, alltså att han inte får hälsa på alla hundar jämt. På jobbet träffar han hundar varje dag men dom är ju upp i varann mycket och kan sniffa bäst dom vill. Det gick bra igår, vi var först ensamma där men när det komme hundar så blev han väldigt nyfiken. Köpte en "hundpytt" åt Midas - blodpudding, falukorv och levergodisas. Så gav jag honom småbitar därifrån hela tiden så han skulle fokusera på annat än att inte få hälsa. Han var duktig, men eftersom han inte skäller knappt nåt utan mer gnyr så lät det säkert som jag gjorde illa honom. :S För är det en hund som kan låta som den lessnaste hunden i heeeeela världen så är det Midas.
Men jösses vad trött han var när vi kom hem :)


POLLY!

Är så mycket annat som ska göras så jag hinner ju knappt sitta vid datorn nu för tiden.
När man väl kommer hem så är det annat som prioriteras.
Nåja :)
Hinner ju en snabbis nu, hinner även äta lite Polly. Vilket kanske är världens godaste godis!


Nejmen nu hinner jag inte mer!
Återkommer senare!

Lyckligt ovetande


Exakt, lyckligt ovetande om de förödande kosekvenserna mumsade Midas imorse i sig en bit Turkisk Peppargodis som han hittade i nåt hörn på jobbet.
Allt var lugnt till fikat när jag skulle gå ut med honom. Omfg vad han sket.
Andra gången och alla gånger efter det under hela dagen, vilket har varit ungefär 15 gånger, så har han i princip bara basjat blod. Bläh :(
Min lilla doggebebis.. Ja men nu börjar det bli bättre i allafall. Men det ser ganska obehagligt ut.
Tur han är en gladskit ( ;) ) jämt och hela tiden så han verkade inte så bry sig så mycket.






Imorgon ska vi på skogscruisingen i stan med blåForden. Verkar bli full bil, men det ryms så många i biln så det blir baaara kul :)
Blir första tipsrundekördning med Midas, det kommer bli spännande :D
Tur han är så duktig och snäll på att åka bil. Pjuh!
Och på lördagkväll ska vi till en garagefest i Stöcksjö där världens bästa Hellbilly Jokers ska spela! :)
Då får jycken va hos moster Josse ^^

På söndag ska vi äta middag hos moster Marina som i veckan åker till Indien och hookar upp med sin karl Leif som är där och jobbar, så hon ska hänga där i tre månader och studera på distans. Fränt :)


urv


Idag var jag för första gången till barnmorskan och tog cellprov, som man tydligen ska göra regelbundet från det man fyllt 23. Nåja, det var lite läskigt för man känner sig ju ganska exposed halvt utan kläder men det gick bra. Barnmorskan var supertrevlig och vi satt och pratade lite om ditten och datten efteråt :)


Morgan har vart hemma idag och igår för magsjuka så då hade han gjort middag igårkväll när jag kom hem. Det var underbart! Att få komma hem och sätta sig vid en varm middag på en gång :)
Jösses, det kan man bli bortskämt med helt klart!


Ska strax ut med Midas, tur att han inte är så förtjust i regn så det brukar inte bli nå superlånga svängar :)
Blir spännande att se vad han säger när det börjar snöa, sist vi hade snö var han ju såååå liten - vi hämtade han ju i mars. Hoppas han tycker om det :)
Ska även höra med mormor om hon kan sy ett täckte åt honom som är lite vattenavvisande och värmande, speciellt under bogen.
Hon lånar för övrigt vår Mondeo i veckan, så lämnade hon vår gamla blåa 245a åt oss. Yeejh. :(
Tråkigt att gå från eluppvärm framruta, eljusterbara säten, stolsvärme och såna härliga bekvämligheter till en bullrig förknasar bil som skallrar och vibrerar och inte alls är så härlig att köra fort i när man är sen på morgonen..
Som tur är är det ju inte under så lång period. :D
Måste ju fan svetsa ihop ratten på Amazonen också så jag kan köra det nåt i år, har inte hunnit gjort det än.
Eller jo, en liten sväng när Mogge körde fast med den på gräsmattan :P
Fnizz.


På dagarna kommer jag alltid på massa saker att skriva här men nu när man väl sitter här så torkar man ut lite liksom.
Lyssnar mycket på poddade avsnitt av ett radioprogram från Sveriges Radio som heter Stil. Väldigt intressant :)
Är sjuuuuukt sugen på att åka till Paris igen, blev verkligen förälskad i den staden och det landet efter vår Eurotrip förra sommarn.
Försöker få med syster på en weekend i maj nästan år, hade vart härligt att få va där mer än två dagar så man slipper stressa igenom allt för det är galet mycket att se och uppleva.
Annars så får väl jag och Morgan åka och det blir säkert också helt underbart men hade ändå vart roligt att åka med Petra :)







pjuh

Eftersom vi är utan hund hela helgen passade vi igårkväll på att åka in till stan och träffa Linnea & Peter hos våran gamla granne på Rönnbärsstigen. Sedan for vi på Olles vilket var sådär, sen vidare på Peppes som var roligare :)
Åkte hem vid halv ett tiden, stannade på 7-11 och åt en sen (seeeeen) middag. :D
Idag ska vi göra oss i ordning för maskerad i Vännäs!
Ska försöka locka håret (har inte så höga förhoppningar, mitt hår är smärtsamt rakt) och sen åker vi in till stan och botanisera på Myrorna och Röda Korset.
Jag och Morgan ska ju gå som Doris och Dynamit-Harry :) Från Jönssonligan, du vet ;D
Det kommer bli awesome! :)



ÅH, Henrik Torehammar från p3 var nyss på Nyhetsmorgon! Han är så rolig :)



RSS 2.0