urv


Idag var jag för första gången till barnmorskan och tog cellprov, som man tydligen ska göra regelbundet från det man fyllt 23. Nåja, det var lite läskigt för man känner sig ju ganska exposed halvt utan kläder men det gick bra. Barnmorskan var supertrevlig och vi satt och pratade lite om ditten och datten efteråt :)


Morgan har vart hemma idag och igår för magsjuka så då hade han gjort middag igårkväll när jag kom hem. Det var underbart! Att få komma hem och sätta sig vid en varm middag på en gång :)
Jösses, det kan man bli bortskämt med helt klart!


Ska strax ut med Midas, tur att han inte är så förtjust i regn så det brukar inte bli nå superlånga svängar :)
Blir spännande att se vad han säger när det börjar snöa, sist vi hade snö var han ju såååå liten - vi hämtade han ju i mars. Hoppas han tycker om det :)
Ska även höra med mormor om hon kan sy ett täckte åt honom som är lite vattenavvisande och värmande, speciellt under bogen.
Hon lånar för övrigt vår Mondeo i veckan, så lämnade hon vår gamla blåa 245a åt oss. Yeejh. :(
Tråkigt att gå från eluppvärm framruta, eljusterbara säten, stolsvärme och såna härliga bekvämligheter till en bullrig förknasar bil som skallrar och vibrerar och inte alls är så härlig att köra fort i när man är sen på morgonen..
Som tur är är det ju inte under så lång period. :D
Måste ju fan svetsa ihop ratten på Amazonen också så jag kan köra det nåt i år, har inte hunnit gjort det än.
Eller jo, en liten sväng när Mogge körde fast med den på gräsmattan :P
Fnizz.


På dagarna kommer jag alltid på massa saker att skriva här men nu när man väl sitter här så torkar man ut lite liksom.
Lyssnar mycket på poddade avsnitt av ett radioprogram från Sveriges Radio som heter Stil. Väldigt intressant :)
Är sjuuuuukt sugen på att åka till Paris igen, blev verkligen förälskad i den staden och det landet efter vår Eurotrip förra sommarn.
Försöker få med syster på en weekend i maj nästan år, hade vart härligt att få va där mer än två dagar så man slipper stressa igenom allt för det är galet mycket att se och uppleva.
Annars så får väl jag och Morgan åka och det blir säkert också helt underbart men hade ändå vart roligt att åka med Petra :)







Kommentarer
Postat av: Supersyrran

We are totaly goin!

2011-09-13 @ 18:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0