hej hå hej hå

Hard workwork, sen hem och äta middag och se film med kakan.
Och sen hopp i säng!
Kisse har verkligen blitt som en kelhög. :) Väldigt mysigt, men lite ledsamt också eftersom det blev efter Roxy dött. Nu söker han mer kontakt och vill ligga i ens knä och sitter smetat mot en i soffan och sover jämt i sängen. :)
Busar mer med de andra två tjejerna också, kul!

Tog ett bad idag när jag kom hem efter en lång arbetsdag. Mogge skjutsade hem sin pappa till Tomterna, så hade som inte så mkt att göra i eftermiddags :D
Iallafall så läste jag en bok och hade massa bubbelskum med sällskap av tre lurvhögar :)
Kisse satt på toalocket, Vilda satt i handfatet och Bonnie balanserade runt badkarskanten och slog på skummet. Hihi :P
En gång tidigare när jag badade så gick Bonnie runt på karkanten och så skulle hon typ vända mitt på långsidan där kanten är som smalast och självklart drattade hon i - nätt och jämt. Hann se vart hon var påväg och fick tag på henne på nåt konstigt sätt, så hon badade bara halva kroppen :D Hon såg ganska rolig ut!
Hahaha, och en gång för längesen så föll Vilda i toaletten. Det var himla kul :P
Förut när hon var ensamkatt brukade hon alltid sitta på toastolen när jag borstade tänderna, och så var även hennes plan den där morgonen. Men locket var inte nerfällt så när hon komme i räserfart och hoppade upp på toaletten så hoppade hon rätt ner. Hohohoho! Och lika snabbt hoppade hon upp igen. :)
Förbaskade sötnötter ;)




Min radiorutin på jobbet är alltid Morgonpasset mellan 07 och 10, sen lyssnar jag på nedladdade dokumentärer från Sveriges Radio podgrejs, jag älskar dokumentärer! :)
Mellan 10 och 16 hinner man lyssna på ganska många dokumentärer och när jag tar paus från allvarslyssnadet så har jag hört på Mammas Nya Kille, Mia och Klara (Roll On), Christer och lite sånt.
Men hur som helst, det finns huuuuur många bra dokumentärer som helst på Sveriges Radio, kan verkligen rekommendera dig att lyssna :)
Har hört typ alla som jag tycker verkar jätteintressanta så nu har jag börjat ladda ned dom andra, för även om ämnet kanske inte direkt intresserar en så är programmen väldigt bra gjorda och man lär sig himla mkt. :)
Jag gör det iallafall. :D

Har lyssnat på dessa i veckan:
Tjernobylkatastrofen
Polismorden i Malexander
Norrmalmstorgsdramat
Joy Rahman (satt fängslad i Sverige i 8 år för ett mord han inte begått)
Specialprogram om aborter
Neurosedynkatastrofen
Tvångssterelisering (mkt intressant)
Fallet Dagmar Hagelin
Catrine da Costa


Har om Militärligan, HIVskräcken, Raoul Wallenberg, Stureplansmorden och massa andra att lyssna på resterande dagar av veckan :)


Nu ska vi se film. I love you Philip Morris.
Hoppas den är bra :P


weeeeekend

Har nyätit och ska snart se film, så jag orkar nog inte skriva så långt idag :P
Blev baconröra till middag - mums!
I helgen blev det tacomiddag med syster och morsan i fredags och i lördags for vi till Maria och Andreas där det blev förfest. Sen for vi på Cover Club, var mkt folk! Var himla längesen vi var ut på krogen känns det som, sådär som det blev i helgen iaf. :) Var rätt kul, vi komme dit ganska sent men ändå :)
Och söndagen låg vi mest i sängen och hade en riktigt slappardag! Åt middag, pizza på Marias, med Petra och mamma på kvällen, i love bakismat :)



Good dead are hard to find

Igår lagade jag en wok med en jättegod sojasås till, blev helt okej :)
Vi såg även två sjukt bra filmer igår!




En riktigt bra zombiekomedi där folk har zombier som husdjur/betjänter ungefär. Se den! :)







Och Big Stan! Handlar om Rob Schneiders karaktär som åker in i fängelse och
innan så får han panik och ska lära sig självförsvar så han inte råkar i trubbel
i fängelset. :) Den var också helrolig.
I <3 roliga filmer ;)



Gjorde även en riktig god middag ikväll med, har som kommit in i ett gourmetflyt.
Stekte falukorv, lök och paprika, kokade makaroner och slängde ihop allt i en form.
Blandade sedan ihop en röra med ägg, mjölk, grädde, dijonsenap och riven ost och hällde sedan det över korv/makaronröran och schvooossch in i ugnen :)
Supergott, alltså dijonsenap är fan mumsigt!
Nu ska jag leta efter en present åt en som snart fyller år ;)

Byta ut

Jamen jaaa, vi ska gå och rösta :)
Såklart! :]

Orkar egentligen inte skriva så mkt, längtar till flytten. Var på Boom idag, satt i lite soffor och kollade på krimskrams.
I <3 krimskrams!
Sen blev det en tur på Mediamarkt och glodde på intigrerade diskmaskiner, sen på K-Rauta och fingrade på tapeter.
Nu är vi bara hemma, ska strax fara och rösta. Som sagt.
Ska, ska, även lägga ut lite kläder på tradera tror jag.
Herregud, måste bli av med grejer också nu. Både byrån och garderoben är smetafull. Måste få plats med nya kläder också ;)

Alltså en app jag älskar till iPhone är Hipstamatic!
Ska lägga in lite bilder från mobilen här sen, så får du se hur awesome det är :)
Igår körde vi skogscruisingen som Nailheads anordnar, superroligt som vanligt!
Vi körde med Forden, var lite risky eftersom mina vindrutetorkare inte funkar och det såg ut att vara ostadigt väder.
Men vi körde på ändå, vi gjorde matsäck med mackor och juice och mums-mums :)
Vann inget pris och fick inte alla rätt, men det var svårt!
Några av frågorna: När invigdes inlandsbanan? Vilket år var Olof Palme statsminister för första gången?
Henry Ford tillverkade även däck och byggde upp en by i Sydamerika där däcken tillverkades(eller nåt sånt) som hette vaddå?



orkar verkligen inte skriva mer nu, har suttit och kollat in massa megasnygga 50tals klänningar. Blir ännu mer peppad på att sälja massa grejer då, så det får plats nya, fina klänningar :)
Ska göra ett sovrum till en walk-incloset i huset. Ska ta bort garderoberna i vårt sovrum och sätta tvn där, så alla kläder ska va i andra sovrummet :) Tror det kommer bli riktigt bra, har ju köpt en såndär Ikea Malm byrå, lite smalare och ganska hög med en smyckesdel längst upp - ungefär. Man kan luta upp toppen och så är det en stor spegel där :)

Lilla kattong!

Lillgrabben blev lite konstig igår och kissade en-två droppar bara men gick på lådan flera gånger, så försökte ringa veterinären på Röbäck och det var ju helt värdelöst! Blir så himla arg >:(
Ringde mellan 35-40 gånger till dom mellan 08 och 12, Mogge ringde också massa gånger. Var bara en telefonsvarare som sa typ att "tyvärr är vi upptagna och kan inte svara, ring igen på en stund"
så ringde vi till akutnumret som man skulle ringa ifall det hänt nå allvarligt, men där svarade dom inte heller!!
Ringde sen till distriktveterinären i Vännäs och fick en tid 3 timmar senare, thank you very much.
Väl där så konstaterade doktorn att Kisse hade urinsten, små saltkort som täpper till urinröret :/
Så då sövde dom han och fick dränera urinblåsan, den var proppfull. Stackars lilla missen!
Jag och bästsyster for och åt i Vännäs så länge, skulle ta drygt en timma. När vi sen fick hämta ut han var han fortfarande nedsövd och doktorn sa att dom skulle odla lite på urinet så skulle vi få veta imorgon förhoppningsvis vad det var för sorts salter.
Så fick han även specialfoder för att det inte skulle hända igen, med lite tur :)
Men det blir ganska bökigt, vi får nog börja med fodertider på Kattfarmen, för då ska ju inte tjejena äta hans mat och han får inte äta deras mat. Och deras mat är alltså Vildas specialfoder, för hon har typ känslig mage. Det är inte konstaterat, men när hon var en liten knodd så kräktes hon ofta så provade jag känslig mage-mat och då kräks hon inte mer :)
Lite bökigare än annars, men vad gör man inte för dom små fleecebollarna ;)



Nu ska jag äta ett kokt ägg medans Hjärtat äter varma mackor, sen blir det film!

:S

I want to love someone
whose heart has been broken,
so that he knows
excatly how it feels
and won't break mine.




kissäääääääää!!!!!!

Bilder från iPhonen. Är fan bra kamera på den :)

 

 

 

 

 

 

Okej, fredag idag. Jag får typ aldrig fredagsfeeling nu för tiden. Fast det är fan lika bra, för har man fredagsfeeling så går arbetsdagen så långsamt :P

Har kännt mig lite konstig senaste dagarna. Drömt skitskumma drömmar..

Igår jobbade Mogge över, så jag var hemma ensam. Hade ingen lust att se på tv eller datanörda mig, så jag dammsög. Bra jobbat!

Men det räckte som inte, så jag försökte fixa med Spotify på mobilen och när jag trodde jag fått det under kontroll skulle jag ut och promenera. Väl ute upptäckte jag att jag inte alls hade Spotify under någon kontroll. :(
Jaja, lyssnade på inladdad musik istället, det gick ju bra det med :) Tänkte gå till Godishuset och köpa lite godis åt Mogge, som en fin torsdagsöverraskning. Men det gick så fort att gå dit, så jag gick till Bowlinghallen istället och tänkte stanna och köpa godis på vägen tillbaka. Men innan jag hunnit fram till Godishuset så kände jag att det var lika bra att fortsätta gå, vad ska jag göra hemma liksom? Så jag köpte bara en dricka sen gick jag hem och hämtade LillAssar (min cykel) och cyklade till Mogges jobb, på Västerslätt. :)
Överraskade han där, och åkte sen med honom hem.

Var hemma vid halv nio,  men kändes som fortfarande inte bra. Så jag gjorde kattsysslor - kattlåda, mat, vatten.

Sen plockade jag undan ren disk, diskade smutsig disk.. Kändes som inte riktigt bra ändå, Mogge frågade om jag ätit nån middag. Och slog det mig att det hade jag ju inte. Hade totalt glömt bort middag, var inte ens hungrig. Men av erfarenhet så vet jag att äter jag ingen alls kommer jag vara väldig hungrig dom där två, tre timmarna innan frukostfikat på jobbet.. Men hade ingen lust att laga nå mat åt bara mig igårkväll, så jag kokade sista ägget vi hade hemma och åt det vid diskbänken med lite salt och läste ur Allt om Historia-tidningen.

Bland den bästa tidningen som finns!

Kändes som ändå inte riktigt bra, kände mig så fruktansvärt rastlös. Gick ändå och la mig och sov, fanns som inget mer att göra.

Som tur är har jag väldigt lätt för att somna exakt vart som helst och nästan hur bekymrad och beklämd jag än är. Jaaajaaa!

 

 

Nu kommer nog min hjärtans vän hem, hoppas det. Saknar den där lilla godisbullmarshmallowsockerkakssmulan mega mycket!


Long time

Alltså nu har jag hamnat i en minibloggsvacka igen. Dåligt av mig :(
Men vi har megamycket bilar på jobbet, så jag har jobbat övertid både tisdag och onsdag.
Lär bli några dagar nästa vecka också. Phu!
Ikväll lät det dock som att det inte va nån som skulle stanna, så jag for också hem.
Ganska skönt (förutom att Mogge inte är hemma, han jobbar dock över ikväll) men jag har hunnit dammsuga, leta flyttkartonger på vinden och kelat med katterna. :)
Ska faktiskt ta och promenera en sväng nu, kanske köpa lite överraskningskarra till godismonstret i familjen ;P

Ps, PETRA!
Menade inte allt hela sångtexten var borta som i att den borde vara längre.
Var mer så att den borde vara bredare, så att jag kan läsa hela raderna :P
Din blogg visades nog lite konstigt i iPhonen :D

räjs

For till Gumboda idag och kolla på folkrace, det är fan kul :)
Tog några bilder, men orkar inte gå och hämta kabeln.. :P
Sen. Kanske..

Är så himla trött, orkar inget. Orkar knappt skriva nåt här. Sov i bilen hela vägen från Gumboda sen for vi och handlade. Kom hem och packade upp det, sen gjorde vi middag. Eller det blev varma mackor med ost, skinka och tomat med gurka på sidan. Kokade även två ägg. :)
Sen la vi oss båda i soffan och typ dog. Ska se film nu, blir en lugnt kattkelarkväll ikväll.



Vi tömde för övrigt förrådet i källaren i helgen, hedde in allt i vanen men sen for vi till Strömbäck istället med Sebastian för han skulle kolla på en bil. Och idag for vi ju som sagt på folkrace istället. Så grejerna är fortfarande i bilen. :P Får väl åka ned till Hörnefors i veckan istället :)
Killarna har även bestämt att börja köra folkrace till sommarn! Hoppas det blir av, hade vart så jävla roligt - men vi får se. Är ju mycket annat också som ska hända. Blev sjukt sugen på att köra själv också, såg riktigt kul ut :)
Kanske får ta licensen till våren.



Goovädre

Känns som det här kan vara den sista fina sommardagen. :)
Tur att det blev på en lördag :P
Idag ska vi köra lite grejer från vårt förråd till garaget i Hörnefors, påbörja flytten lite smått.
:)
Hänger även med best sister ever!

Bläpp, orkar inte skriva nå mer. Var mest bara som en kort notis :)
Nå roligt ikväll?

Besiktning

Yes, besiktningen av huset gick bra :)
Skönt, besiktningsmannen sa att huset såg toppenbra ut. :P
Vi funderar på att börja flytta lite grejer till garaget i helgen, typ börja resna ur förråden. Så när det blir riktig flytt så är det bara lägenheten som ska tömmas.

Åååååh!
Sitter och kollar på franska bulldoggar på Animal Planet.
Så förbannat söta! :)
Vill ha en liten jycke, men vi får se. Får bli vid ett senare tillfälle. ;P

meatballs

Yes, blev köttbullar!
Som Peter tyckte :P
(Antar att det är Peter som har alias Hemipickis ;D)
Eller jag håller på, är inte riiiktigt klart än.
Har bara gjort nå smet som ska typ jäsa/svälla.
Är lite tveksam till hur det här kommer gå, men jaja :) Friskt vågat!

Alltså är det nå på Gammlia ikväll eller? Var ju som fint väder, hade vart kul att fara dit en sväng..





Äh, ska gå och fixa klart med köttisarna nu!


RSS 2.0