Dag 2 – Berätta om 3 av dina favoritband


Denna kräver modifikation, på det sätt att band kan även vara person.

1. Johnny Cash
Alltid jämt. 'Nuff said!



2. Hank C. Burnette
Eller Sven-Åke Högberg. Pionjär med sin ljudbild, även bott
i Umeå där han blev utsedd till "Umeås King of Rock'n'Roll" i slutet av 50-talet :)




3. Hank Williams
Hjärtat brister ju nästan av hans sorgsna, men ack så underbara, låtar.
Jag menar, karln dog innan han ens fyllt 30 i sin Cadillac efter att ha injicerat morfin
och vitamin-b12. Och brevid honom låg en nästan färdig låt med titeln
"I'll never get out of this world alive"



Hey ho Let's go! (Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig)


Nu har jag lite tid över, så nu ska skrivas!





1. Jag är allergisk mot råttor.
2. Den första bil jag ägt var en 1966 års Chevrolet Impala.
3.
Jag älskar kitsch.
4. Har 6 tatueringar, 2 örontöjningar och 5 piercingar (kvar).
5. Har varit på två bröllop i hela mitt liv, båda var på min födelsedag.
6. Har sömnproblem, på det sättet att jag kan somna vart som helst när som helst
i princip.
7. Har inte varit arbetslös en enda dag sen jag slutade skolan 2007. I <3 bilindustri.
8. Jag är lite av en catwhisperer. ;D
9. Quentin Tarantino är min husgud.
10. Är född 8/8 1988.



Pyret

Kollade på valpbilder av Midas. Vad tiden har gått fort!
Han har liksom blivit så... Stor! Korvashund. <3


11 veckor gammal



14 veckor gammal

Eftersom jag vart ganska kass på att blogga på senaste tiden så hittade jag ett sånt där 30dagars inlägg som jag tror jag ska försöka mig på. :)

________________________________


Just ja, kryssningen var awesome!
Trevlig tur i Stockholm med hotellvistelse och systerhäng och handla OCH hitta världens bästa affär.
Aaaaah!
Och att sedan möta upp Linnea och Peter för att gå ombord på båten Cinderella som skulle åka över till Åland och tillbaka på ett dygn med massa folk och massa rockabillymusik och massa alkohol. Det kan liksom inte bli dåligt :)



Linnea äter chips och skrattar samtidigt :')


Storstan

Ligger på hotellet och surfar lite medans Mogge sover. Komme med tåget klockan sju imorse och då vi inte kunde checka in innan 14 så lämnade vi bagaget på hotellet sen strosade vi planlöst ett tag, hittade ett donken och åt frukost. Sen mot gamla stan där vi strosade i typ 45 min till affärerna öppnade kl 10. Gick till sci-fi bokhandeln där Morgan köpte två böcker han letat länge; fortsättningen på Stephen King's Revolvermannen. :)
Efter det gick vi tillbaka mot centrum, kikade in på Åhléns och gick till saluhallen på Hötorget och sniffade på god mat. Vid ett gick vi till hotellet och väntade i lobbyn, Mogge läste och jag sov. Sen fick vi äntligen checka in och då visade det sig att vårt rum som skulle ha egen ingång inte ens låg i samma hus! Fick går en gata tillbaka mot Centralen och där i ett stort fint hus som heter Norra Latin bor vi. :) Byggnaden ser ut som en gammal skola typ :) Fina rum med ett litet pentry och fint badrum :)


Nu väntar vi på alla andra bara! Linnea och Peter kommer med flyg ikväll så ska vi slå runt på stan sen. Petra sätter sig på tåget vid 20:30 så ska gå och möta henne imorgonbitti vid sju och lotsa henne till hotellet för frukost :)


Upplopp

Ja nu kör vi på upploppet för denna arbetsvecka, för om 3 timmar slutar jag!
Då åker jag till moster som är snäll och har hand om Midas för vi sätter oss på tåget från Hörnefors vid halv sju ikväll, för att åka ner till övik och sen vidare till Stockholm!


strax

Snaaaart hoppas vi på tåget som ska ta oss till Hufvudstaden för some great adventures!
Bara synd att karln vi ska fira med överraskningsresa hunnit lista ut i princip allt..
Jäkla Agaton Sax! :(
Och så kaaaan det ha varit så att både jag och Petra råkat försäga oss lite. ;D

Igår gjorde vi pitabröd med kebab och massa grönsaker till middag - svingott!
Nomnomnom!
Och när Morgan komme hem från garaget igårkväll låg jag och Midas och sussade i soffan, så Mogge krashade ner brevid oss och somnade han också.
Så vaknade jag vid tretiden och gick till sängs. Men Morgan och Midas låg kvar i soffan. Skönt för mig, fick hela våran enorma 120cm breda säng för mig själv. Bortsätt från Otis. Men ändå :)
Ibland kan det bli trångt med två människor, en 15 kilos snarkmaskin till hund och en katt som ska samsas i sängen. Men det är ju så mysigt ;)

Nu ska jag göra mig i ordning, betala en horribel veterinärräkning och sen fara till Pensjö och hjälpa morbror som ska flytta från sitt minihus till ett vanligt hus :)
Och ikväll kommer mormor förbi, som är nedanför Ö-vik och säljer grejer på nån marknad, och ska sova hos oss. Spännande :)
Kanske vi får nån god kaka eller nåt, om vi har tur ;)


:(

Vansinnigt dålig på att uppdatera på sista tiden.

Vi var på garagefest i Bygdeå förrförra helgen, som vanligt var det sjukt roligt! Blev även sista svängen med min Ford hgw för dagen efter for vi till mormor för att ställa den på vintervila i hennes lada. Förra hösten när vi ställde bort bilen där så gav golvet vika litegrann, men det fixade och byggde vi ihop till denna bortställning. Så glad i hågen brummade jag in i ladan ackompanjerat av ett brak. Golvet höll där vi snickrat, men nu pallade inte golvet just under tre av hjulen istället. Nåja, får bli nästa sommars bekymmer!



Och Mogge har varit och besiktigad Dodge pickupen. Det gick sådär. Eftersom bilen är importerad av oss så har den alltså inte svenska regskyltar ännu - dvs den finns inte i Sverige än. Så Morgan var på bilprovningen i måndags och skulle göra en registreringsbesiktning (pjuh, långt ord). Frid och fröjd hej och hå, tills det visar sig att chassinummret inte stämmer med det på papperna. Sista siffran på bilen är en 8, på papperna står det 9. Nån har alltså nångång skrivit fel, vilket nu fick besvärliga konsekvenser. Mogge har ringt runt till transportstyrelsen som omdirigerat honom till bilprovningen igen och blablabla. Men nu verkar det lösa sig :) Härligt, så nu är det kanske inte så länge kvar innan man får tuffa fram i en stötig, stökig, tuff, blå gammal pickis :)


RSS 2.0