Storstan

Ligger på hotellet och surfar lite medans Mogge sover. Komme med tåget klockan sju imorse och då vi inte kunde checka in innan 14 så lämnade vi bagaget på hotellet sen strosade vi planlöst ett tag, hittade ett donken och åt frukost. Sen mot gamla stan där vi strosade i typ 45 min till affärerna öppnade kl 10. Gick till sci-fi bokhandeln där Morgan köpte två böcker han letat länge; fortsättningen på Stephen King's Revolvermannen. :)
Efter det gick vi tillbaka mot centrum, kikade in på Åhléns och gick till saluhallen på Hötorget och sniffade på god mat. Vid ett gick vi till hotellet och väntade i lobbyn, Mogge läste och jag sov. Sen fick vi äntligen checka in och då visade det sig att vårt rum som skulle ha egen ingång inte ens låg i samma hus! Fick går en gata tillbaka mot Centralen och där i ett stort fint hus som heter Norra Latin bor vi. :) Byggnaden ser ut som en gammal skola typ :) Fina rum med ett litet pentry och fint badrum :)


Nu väntar vi på alla andra bara! Linnea och Peter kommer med flyg ikväll så ska vi slå runt på stan sen. Petra sätter sig på tåget vid 20:30 så ska gå och möta henne imorgonbitti vid sju och lotsa henne till hotellet för frukost :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0