Påskhelg - Tis

Oh jösses säger jag bara. Det här har varit en fartfylld påskhelg!

Torsdag: Garaget och ut på äventyr senare på kvällen.
Fredag: Middag hos mormor med diverse släkt - trevligt som alltid :)
Lördag: Kanske garaget? Kommer inte riktigt ihåg, men ut på ofog på kvällen iaf. Fick åka Mercury Meteor, tills den slutade ladda - då blev det Rosa Pantern. Var i Robertsfors en sväng, det var konstigt men roligt :)
Söndag: Bakis, bleh. Middag hos Mogges mor och far i Tomterna sen vidare ut på äventyr på kvällen.
Måndag: Startade upp Dixie! Gick hur bra som helst, såklart ;) Enda som är nu egentligen är att fixa en annan soppapump, den nya som vi köpte schmetar på för mycket soppa :S Och skruva dit den sista skruven som håller fast remskivan mot svängningsdämparn. Ringde och ställde på henne i måndags, så nu närmar det sig :]

Och vi är då nyss hemkommen från en annan bilaffär, min partner in crime och bättre häft har ju köpt sig en Daaadsch vään ;D
Den har stått bakom Preemmacken i Sävar så Morgans pappa luskade fram ägaren och bjöd han fyra tusen och det gick han med på, och enligt den ägaren så var startmotorn trasig - därför stod den typ där.
Så vi for det nu ikväll och tänkte dra hem den till Tomterna, men provade kabla den från volvon och den small på igång på en gång :) Kul!
Erik brummade den till Tomterna och det gick då hur bra som helst, så nu är Mogge Dodgeägare. Han är nöjd, tror han har känt att nåt har fattats han iochmed att han inte ägt en Moparprodukt på ett tag (eller typ några månader :P).

Längtar så mycket tills jag får brumma fram i den gröna Amazonen också. Åh, lilla Li!


Nu ska vi har tvkväll, det var ett tag sen. Men tisdagar
är bästa tvkvällen:
Nya Simpsons
Desperate Housewives
Cougar Town

Ps. Ids inte lägga in nå bilder från mobilen ikväll.
Kanske imorgon ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0