VaCa!

Ja här är det semestertider deluxe!
Vi var på roadtripp i 10 dagar med vår Dodge D100, en pickup från 1963 och det var AWESOME!
I onsdags för två veckor sen åkte vi till Västerås och Power Meet, det var bästa träffen hittills och allt klickade och funkade så sjukt jävla bra :)
Efter 4 dagar bestående av pickupflaksåkande, öldrickande, marknadsgående och vansinnigt trevligt sällskapande så åkte vi vidare ned till Jönköping och High Chaparral.
Jag och Morgan har ju varit där för två år sen, när vi åkte ned till Frankrike i dräparDodgen, men det var första gången för Petra så det var extra roligt att ha med henne :)
Efter två nätter där brummade vi norröver till Eskilstuna, där vi stannade två nätter och gick på Parken Zoo. Aaaaah, jag älskar zoo! :)))))
Sen drog vi till Stockholm och hängde där, det blev två dagar och en natt. Vi shopppade och gick på Fotografiska Museet. Väldigt intressant och roligt :)
Så på fredagen åkte vi vidare norrut och stannade en natt i Sundsvall. Gick på IKEA på lördagen och köpte bland annat en ny sängram. Det behövdes! Våran gamla Malm är nästan för stor, den nya ramen passar bättre i vårat lilla sovrum, med förvaringslådor under sängen och hyllor baki huvudgaveln :)

Så vi komme hem på lördagkväll, packade ur pickisen och hämtade hundarna! Ååååh vad jag saknat dom :(
Men dom har haft det superbra - Morgans syster och hennes kille hade hand om dem från onsdagen till fredag och sen har gudmor Josse haft dom och tagit med dom till stugan där småmonstrerna har fått härja runt fritt :)

Nu ska vi äta semesterfrukost, Coco Pops :D
Herrå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0